CEIP XALOC
          
CENTRE

PROFESSORAT

ALUMNAT

SERVEIS

CALENDARI ESCOLAR

DOCUMENTS DE CENTRE

FESTES I CELEBRACIONS

RECURSOS EDUCATIUS

CALAIX DE MESTRE

BLOCS DE L'ESCOLA

CENTRE ESCOLAR

  On som   
 Instalacions     Història    
Trets d'identitat Tríptic informatiu: Català / Castellà

Aquest centre comença a principis dels anys 70 com una escola unitària que progressivament amplià les seves unitats. Fins al curs 87-88 l'escola es trobava a un edifici devora la platja i comptava amb sis unitats. Per manca d'espai s'havia habilitat un barracó propietat de l'Associació de Veïns on s'impartien classes de 1r d'EGB.
Durant el curs 88-89 s'inaugurà l'edifici de Primària actual i posteriorment es va ampliar l'escola amb la construcció de l'edifici d'Ed. Infantil.
El CEIP Xaloc està integrat actualment per 6 unitats d'educació infantil i 11 unitats d’educació primària.


Peguera és una localitat costanera que pertany al municipi de Calvià. Està situada a 23 km. de Palma, a la costa de Ponent de l’illa de Mallorca. El topònim de Peguera té el seu origen a la paraula “pega” que és la substància gomosa i aferradissa que s’obté de l’elaboració de la resina dels pins que es fabricava als forns que hi havia a la zona. El nucli de població començà l’any 1935, la població ha anat augmentant progressivament segons la demanda del creixement turístic i econòmic i l’emigració procedent majoritàriament de la Península, altres pobles de Mallorca i de l’estranger.CEIP Xaloc      C / Palmira s/n       07160 Peguera          Tlf: 971687864  Fax:971687853      cpxaloc@educacio.caib.es